
המצרכים
20 פרוסות שניצל הודו פרוסים דק ובעובי אחיד או 5 חתיכות עבות
מרינדה בסיסית: 2 ליטר מים + 1 כף סוכר + 1 כף מלח
תערובת התבלינים
3 שיני שום כתושות
2 כפות סילאן "תמר כנרת"
1 כף חרדל דיז`ון
½ כוס מיץ לימון)סחוט(
¼ כוס שמן זית מעודן
½ כפית פלפל צ`ילי מקסיקני גרוס
ההכנה
1 . לשטוף ולהשרות את חזות ההודו במרינדה הבסיסית למשך שעה. לסנן ולייבש היטב עם נייר סופג.
2. בצנצנת אטומה מנערים ומערבבים היטב את השמן עם הסילאן ויתר התבלינים, יוצקים מעט לכף היד בכל פעם ומעסים את נתחי השניצל אחד אחד
3. מחממים היטב מחבת כבדה)רצוי מחבת סטייקים(על להבה גבוהה וכשהיא רותחת מנמיכים את הלהבה ומניחים את השניצלים המתובלים בהתאם לקיבולת המחבת. שומעים את צליל הצליה)מספר שניות(המעיד שיש "סגירה" של הבשר בצד אחד)חצי דקה בערך(והופכים מיד לסגירת הצד השני
4. צולים כדקה עד דקה וחצי כל צד ומרכזים בסיר כבד סגור כדי שהטעמים יספגו, לשמור על החום, וכדי שהמנות כולן יוגשו יחד. אם מעוניינים בתוספת מלח, יש לעשות זאת בשלב הזה, כשמעבירים את החזות הצלויים לסיר, מומלץ לזרות מלח בגריסה