רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

חומרים:
½ ק"ג בשר בקר טחון טרי
½ ק"ג בשר עוף טחון טרי
1 בצל גדול קצוץ גס
1 תפו"א קטן מגורד גס וסחוט
3 שיני שום כתושות
1 כוס כוסברה קצוצה
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס פירורי לחם (או קמח מצה לפסח)
כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כף אבקת מרק
לרוטב:
½ כוס סילאן "תמר כנרת"
½ כוס מיץ לימון סחוט טרי
¼ כוס רכז רימונים
כפית אבקת מרק
כפית פלפל שחור גרוס טרי
לטיגון: 10 כפות שמן קנולה, 1 בצל גדול קצוץ
לקישוט: צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
מטגנים בצל בשמן, מאחדים את כל חומרי הבשר עם התבלינים. יוצרים קבבונים מוארכים וקטנים ומטגנים אותם בשמן. כשמסיימים לטגן את כל הקבבונים, מחזירים את כל הקבבונים למחבת, מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הקבבונים. מבשלים כ-10 דקות, מגישים בתוספת אורז או תפו"א אפויים. ניתן לקשט בצנוברים קלויים.
יעניין אותך גם...