קדרת עוף בסילאן ואננס

מרכיבים:
500 גרם פרגיות חתוכות לחתיכות של 3X3 ס"מבערך..
לרוטב:
1/3 כוס סויה
1 כפית סוכר חום
4 כפות רוטב צילימתוק אם ילדים אמורים לאכול מזה, תפחיתו ל-2-3 כפות לא יותר.
2 כפותסילאןתמר כנרת
1 כפית ממרח תמרים
2 כפות חומץ בלסמי
פלפל שחורגרוס
אופן הכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן, צולים את הפרגיות משני הצדדים.מעבירים לקערה נפרדת.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ויוצקים אותו לאותהמחבת בה צלינו את הפרגיות.
מצמצמים מעט את הרוטב (2-3 דק`), מוסיפים את הפרגיותוממשיכים לצמצם את הרוטב עד שהפרגיות מוכנות.
מגישים לצד בטטה אפויה בתנור עםעלה רוזמרין, פירה או אורז לבן.
יעניין אותך גם...