קדרת עוף בסילאן ואננס

מתכון לפרגיות רכות ושחומות עם ריבת בצל. קל להכנה וטעים.
חומרים:
מגש פרגיות (10-12 חתיכות)
3-4 כפות רוטב סויה
3-4 כפות סילאן "תמר כנרת"
3 בצלים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לפרוס את הבצלים לטבעות ולטגן עם מעט שמן על להבת גז נמוכה ומכסה כעשר דקות, תוך כדי ערבוב. להוסיף את הסויה והסילאן ולהמשיך לערבב. לשטוף היטב את הפרגיות ולהוסיף לסיר, לבשל ביחד שעתיים וחצי עד שלוש שעות. לערבב מדי פעם או לנער את הסיר.
יעניין אותך גם...