קדרת עוף בסילאן ואננס

לוקחים בטטות מקלפים וחותכים לקוביות ושמים בקערה גדולה
לוקחים עוף ומנקים ומסירים את העור ומוסיפים לקערה. שופכים פנימה:
מעט שמן זית
סילאן תמר כנרת
ומתבלים: גראם מסלה, ראס אל חנות, או פילדלפיה
שמים הכל בתבנית
למטה את הבטטות ומעל את העוף
מכסים ומכניסים לתנור
אחרי חצי שעה מורידים את הכיסוי
ומשאירים בתנור לעוד רבע שעה
לאחר מכן הופכים את חלקי העוף
ושמים שוב בתנור עד שהעוף מוכן והבטטות רכות
יעניין אותך גם...