קדרת עוף בסילאן ואננס

מצרכים:
4 כרעיים חתוכים לשניים (אפשר עם איזה חלק שרוצים)
3-4 תפ"א גדולים חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
למרינדה:
4 כפות סילאן תמר כנרת
4 כפות קטשופ
4 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ`ילי מתוק
1.לערבב את כל חומרי המרינדה ולטבול בהם את חתיכות העוף, כך שיהיו מצופות היטב מכל הצדדים.
2.על תבנית פיירקס גדולה עם נייר אפיה משומן לשים שיכבה של תפ"א , עליהם לשים את חתיכות העוף המכוסות רוטב, ומעל הכל לשפוך את שאריות הרוטב.
3.לעטוף את התבנית ברדיד אלומיניום ולאשפז בתנור לשעה וחצי-שעתיים בחום של 220 מעלות.
4.להוציא את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה.
יעניין אותך גם...