
המצרכים בקערה ל-6-8 חלקי עוף:
3 כפות טחינה גולמית
3 שיני שום כתושות
4 כפות סילאן תמר כנרת
2 כפות קטשופ
כף רוטב סויה
כף פפריקה מתוקה גדושה
מלח ופלפל
לערבב ולטעום ולשפר טעמים
לגלגל היטב את העוף במרינדה, לצפות ולהדק בפירורי לחם. להניח על ניר אפיה בתבנית אפיה. אחרי שעה שהעוף נח במרינדה לחמם תנור ל-180 מעלות. לכסות היטב את התבנית בניר כסף ולאפות כשעה וחצי. אפשר אחרי 50 דקות להפוך את חלקי העוף בזהירות,שהפירורים לא יפלו. לפני הארוחה להוריד את הניר ולהשחים 8 דקות.
תוספת בטטות לארוחה:
30 דקות לפני שהעוף מוכן מוסיפים בטטות מקלפים את הבטטות וחוצים אותן לאורך ל-2
נעזרים בסכין משוננת כדי לחתוך ישר וסימטרי. שמים על כף היד כמות נדיבה של סילאן ועושים לבטטות מסג'. בוזקים מעל מעט פלפל שחור גרוס טרי, הופכים אחרי 15 דקות לצד השני. אוכלים עם כפית ומתענגים מהפשוט והנפלא הזה.