קדרת עוף בסילאן ואננס

מצרכים:
½ ק"ג כבד עוף
8 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
½ כפית כמון
1 כפית אבקת מרק
2-3 כפות סילאן "תמר כנרת"
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון הבצל
הכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים על להשחמה עדינה, מוסיפים את הכבדים (מי שמעדיף יכול לצלות אותם קודם לכן),סוגרים אותם מכל הצדדים , מוסיפים תבלינים וסילאן ומבשלים עד שמוכנים.(לא לייבש יתר על המידה).
מתקבל רוטב סמיך במתיקות עדינה שהולך מצוין על מצע של פירה.
יעניין אותך גם...