קדרת עוף בסילאן ואננס

מצרכים:
לוקחים חלקי עוף שאוהבים: כנפיים ,כרעיים, שוקיים
2 דלורית עם הקליפה חתוכות לאורך ל-4 ואח"כ לרצועות.
שיני שום שלמות ו6 שיני שום כתושות
3 כפות סילאן "תמר כנרת"
לערבב הכל יחד להניח על מגש מרופד בנייר אפיה
לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור על 200 מעלות
חום עד שמתחיל להישמע זמזום הצלייה.
לאחר 3/4 שעה להוריד את נייר הכסף ולהשאיר עד שמתקרמל
והופך בצבע המתאים לכם.
הדלורית יוצאת בעטם גן עדן, וגם העוף כמובן.
יעניין אותך גם...