קדרת עוף בסילאן ואננס

החומרים הדרושים
פלפל אדום
בצל
אפונה גמדית – סנפרוסט
חזה עוף – חתוך לרצועות
פטריות
סויה
1/4 כוס יין לבן
2 כפות סילאן תמר כנרת
2 כוסות קינואה מבושלת
תבלין צ'לי
אופן ההכנה
1.מחממים את הווק עם שמן , מוסיפים את הבצל וחתיכות חזה עוף ומטגנים כ 2-3 דקות ואז מוסיפים יין.
2. בסיר עם מים מבשלים את הקינואה ע"פ הוראות היצרן.
3.לווק מוסיפים את כל שאר המצריכים ומקפיצים .
4.אחרי שקינואה מוכנה מעבירים לווק עם שאר הירקות ומוסיפים סויה וסילאן
5.מקפיצים ולצלחת.
יעניין אותך גם...