קדרת עוף בסילאן ואננס

מצרכים:
3 חזה עוף חתוכים לקוביות
תפוז
לימון
6 כפותסילאן תמר כנרת
כפית צ`ילי מתוק
כפית פפריקה
קמח
פלפל שחורגרוס
מלח
הכנה:
1.לסחוט חצי תפוז וחצי לימון, לערבב עם הצ`ילי ו 3כפות סילאן. להשרות את החזה עוף במשרה לילה שלם או לפחות כמה שעות.
2.לקמח את חזה העוף, לנער שאריות, לטגן משני הצדדים עד שמזהיב, להעביר לניירסופג.
3.לסחוט את התפוז והלימון שנותרו לערבב עםהסילאן והפפריקה.
4.להעביר ניקוי קל במחבת ולהחזיר את חתיכות חזההעוף. לצקת מעל את הרוטב, להקפיץ את חזה העוף כך שכל החתיכות יצופו היטב,לתבל.
יעניין אותך גם...