קדרת עוף בסילאן ואננס

המיצרכים:
בצק עלים(בפסח אפשר מצות רטובות )
המילוי:
2 כוסות עוף נקי מעצמות ומבושל ומפורר
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1 ביצה
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
ולתיבול:כפית מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות צ'לי מתוק
2 כפות סילאן תמר כנרת
חצי כפית אבקת זנגויל
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המילוי.
מרדדים את בצק העלים
שמים את המילוי על הבצק ומגלגלים לרולדה.
חותכים את הרולדה לפרוסות באורך 5 ס"מ
אופים בתנור עד שהבצק מזהיב.
מוכן. אפשר להגיש עם רוטב שמורכב מצי'לי מתוק וסילאן מעורבבים.
יעניין אותך גם...