רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

2 שוקיים של טלה
למרינדה:
1 כוס יין אדום יבש/חצי יבש
½ כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית תימין יבש
¼ כוס עלי נענע טריים קצוצים דק
½ כפית פלפל שחור
4 כפות סילאן "תמר כנרת"
לערבב את כל חומרי המרינדה ולשים בתבנית שמתאימה לתנור.
להכניס את השוקיים לתבנית ולהשהות במרינדה כ 5- שעות במקרר.
לחמם תנור לחום בינוני גבוה (°160), להכניס את התבנית ולצלות עד
שהשוקיים משחימות משני הצדדים .להפוך גם לצידן השני, בערך שעתיים.
יעניין אותך גם...