רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא
המרכיבים ל- 10 סועדים
חומרים
•ק"ג וחצי בשר בקר צלוי בתנור (צלי בקר מס' 5)
•5 עלי מלווח חצויים
•120 גר' תמרים יבשים מגולענים וחתוכים לרצועות דקות
רוטב
•½ ליטר רוטב צילי (להכין מאבקת רוטב צילי)
•130 גר' סילאן "תמר כנרת"
•150 גר' פטריות טריות חצויות
אופן ההכנה:
•מניחים במרכז העלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה
•מטגנים במחבט עם מעט שמן
•פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח
•על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.
יעניין אותך גם...