רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

שלב א:
קילו וחצי פילה בקר
2 כפות דבש
2 כפות חרדל
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל
מעסים את הפילה בשתי כפות דבש, חרדל, שמן זית מלח ופלפל. מכניסים לתנור בחום 220 מעלות ל-25 דקות.
שלב ב:
תפוח גרנד סמית שלם
1 תפוח גרנד סמית מקולף חתוך לקוביות
1 כף דבש
2 כפות סילאן "תמר כנרת"
רבע כוס יין לבן
1 כף סוכר חום
שני ענפי תימין קצוצים
מקל וניל
מלח פלפל
מקלפים את התפוח וחותכים לקוביות. במחבת רחבה וכבדה שמים את שאר החומרים ומקרמלים בקצת דבש וסילאן. כשהם מתחילים להתקרמל מוסיפים את התפוחים ומבשלים כ2 שלוש דקות. מסדרים את נתח הבקר בצלחת פורסים ומפזרים מעל קרמל תפוחים.
יעניין אותך גם...