
שתי אפשרויות הגשה:
אישית ומרכזית
מצרכים:
חצי קילו בשר בקר טחון
3 בטטות
3 תפוח אדמה
2 בצלים קצוצים
כף סילאן תמר כנרת
כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
הכנה:
1. להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים.
2. לטגן את הבצלים, חצי מהכמות להוציא לקערה. לשארית הבצל שנשארה במחבת להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן, כאשר משנה צבע לאפרפר, להוסיף סילאן ולתבל בפפריקה, גריל עוף.
3. את הירקות הרכים למעוך ולהוסיף לבצל שנותר, לתבל באבקת מרק ופלפל שחור גרוס.
זהו הכל מוכן, נותר רק לצלחת כלומר לסדר את הצלחות ולהגיש.
הגשה אישית:
לצקת 3 כפות של פירה על הצלחת ולשטח לשכבה אחידה, מעל לפזר 2 – 3 כפות של תבשיל הבשר.
הגשה מרכזית:
לצקת את הפירה לצלחת הגשה ולשטח, מעל לפזר את תבשיל הבשר.