רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

רכיבים:
3 קילו ספייר ריבס טלה
רוטב ברביקיו:
1 כוס קטשופ
1 כף טבסקו
2 בצלים סגולים
10 שיני שום
1 ענף רוזמרין
1 כפית חרדל
2 כפיות סילאן גריל "תמר כנרת"
1 כפית קאיין
1 כוס אספרסו
1 כף סויה
ס"מ ג'ינג'ר
רבע כוס סוכר חום כהה
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כוס מים
4 כפות חומץ תפוחים
הכנה:
· מניחים את הסוכר והחומץ ומביאים לרתיחה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים 10 דקות.
· פורסים את נתח הספייר ריבס לצלעות בודדות וצולים על הגריל. בעזרת מברשת, מורחים את הצלעות בזמן הצלייה בכל צד למשך 5 דקות.
· צולים 10 דקות נוספות על הגריל
יעניין אותך גם...