
1 כפית שמרים יבשים
3 כוסות קמח לבן
2 כפות שמן חמניות
4 כפות חלב קוקוס
1 כפית מלח
1 כף סילאן "תמר כנרת"
4\3 כוס מים פושרים
הוראות הכנה:
בקערה שמים את הקמח, מוסיפים שמרים, מלח, שמן , סילאן ומערבבים תוך כדי הוספת המים. מוסיפים את החלב עד שמתגבש גוש בצק. חותכים את הבצק לשמונה כדורים ומשטחים אותם הכי דק שאפשר. צולים על הגריל את הבצק במשך דקה וחצי מכל צד.
אופציה: ניתן לשדרג את המתכון ולהכין נאן ממולא בתפוחי אדמה:
חצי קילו אונטריב (החלק שמחבר בין הצוואר לאנטריקוט. ניהיה פופולארי בשנים החארונות. משלב את היתרונות של האנטריקוט ביחד עם העסיסיות של הצוואר בבישול ארוך.
מלח ופלפל.
הוראות הכנה:
צולים את הבשר עם מלח ופלפל כשתי דקות בכל צד. בנוסף, צולים 1 בצל לבן פרוס לטבעות. מסדרים את הבשר על הנאן, עליו את הבשר הצלוי ואת שאר המרכיבים.