רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

250 גרם דלעת ללא קליפה
כפית שאטה
כפית סוכר חום כהה.
כפית שמן זית
מלח
פלפל
זרעי כוסברה טחונים
עלי מרוה וכפית טימין.
לקציצות-
חצי קילו עגל טחון
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
צרור כוסברה
כפית סילאן טבעי "תמר כנרת"
מלח
פלפל
3 שיני שום
חצי בצל לבן קצוץ.
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים אותן ומניחים בצד. מערבבים את כל מרכיבי הדלעת וצולים על הגריל עד רכות (בערך 6-7 דקות).
טוחנים את הדלעת (במיקס) וממלאים כל קבוצה בכפית מהדלעת. צולים את הקציצות על הגריל למשך 5 דקות.
יעניין אותך גם...