רצועות בקר עם פלפלים צבעוניים

מצרכים
- נתח איירון פלאט
- מלח, פלפל
- שמן זית
לסלט
- 4 גזרים צבעוניים
- 1 לפת
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית סילאן "תמר כנרת"
- מיץ לימון
- 1 פלפל ירוק או אדום חריף, פרוס
אופן ההכנה
- איירון פלאט:מתבלים את הנתח במלח ופלפל, ומורחים בשמן זית.
- צולים כ-5 דקות. משאירים את הבשר קצת נא מבפנים. פורסים לפרוסות ומגישים.
- הסלט:מקלפים את הגזר והלפת. קוצצים את הירקות גס ומתבלים בפטרוזיליה קצוצה, סילאן, שמן זית ומיץ לימון.
יעניין אותך גם...