אנטיפסטי

המרכיבים:
שקית שעועית ירוקה עדינה
שומשום קלוי
3 כפות גדושות סילאן "תמר כנרת"
שקדים כתושים דק (לא קלויים ולא מולבנים)
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מבשלים את השעועית כפי שמופיע על גבי האריזה
מחממים את שמן-הזית במחבת עמוקה, מוסיפים את השעועית ומקפיצים כמה דקות, מוסיפים את הסילאן והשומשום הקלוי ומקפיצים עוד כ-3 דקות בערך. מוסיפים מלח ופלפל ומעבירים לצלחת הגשה עמוקה, מפזרים מעל את השקדים השבורים.
יעניין אותך גם...