
למלית:
480 גר' גבינת לבנה כבשים
180 גר' גבינת פטה
12 כפיות אגוזי מלך קצוצים
240 גר' פירורי לחם
½ 1 כפית גרגרי כוסברה כתושים
צרור פטרוזיליה קצוץ
עלים מ- 12 ענפי טימין
מעט גרידת לימון
מעט שום כתוש
3 עגבניות בלי גרעינים קצוצות
לרוטב:
6 כוסות יין אדום יבש
12 כפיות סילאן תמר כנרת
2 מסמרי ציפורן
2 עלי דפנה
פלפל אנגלי
גרגרי פלפל שחור
תרמיל הל
12 ס"מ למון גראס
ענבים
90 גר' חמאה
אופן ההכנה:
מבשלים את עלי הגפן במים רותחים כדקה. משטחים.
מערבבים את הלבנה כבשים, גבינת פטה, אגוזי מלך, פירורי לחם, גרגרי כוסברה, פטרוזיליה, טימין, גרידת לימון, שום כתוש ועגבניות. מפזרים על השליש התחתון של העלים, מקפלים את השוליים ומגלגלים.
הרוטב:
מרתיחים בסיר יין אדום, סילאן, ציפורן, עלי דפנה, פלפל אנגלי, פלפל שחור, הל וענפי למון גראס. מבשלים על להבה גבוהה עד שנותרת שליש כמות. מוסיפים ענבים, מבשלים 2 דקות, מוסיפים חמאה ומערבבים. מורחים את העלים בשמן זית וצולים על הגריל או מחבת ברזל כמה דקות. מגישים עם הרוטב.