אנטיפסטי

המצרכים:
2 בטטות גדולות
ביצה אחת
2 כפות קמח/ קמח מצה
2 כפות סילאן "תמר כנרת"
1 כפית קינמון
שמן לטיגון
ההכנה:
קולפים את הבטטות ומגרדים אותן על פומפייה גסה.
מערבבים את הבטטות המגורדות עם כל יתר המרכיבים: ביצה, קמח, סילאן, קינמון, עד שמתקבלת עיסה אחידה. במידה והעיסה נוזלית מידי מוסיפים מעט קמח בהדרגה עד שהעיסה נראית מוצקה יותר.
מחממים שמן במחבת וכשהמחבת חמה שמים בה קציצות מהבלילה. מטגנים כל לביבה משני הצדדים עד שהיא שחומה.
ניתן לזלף על הלביבות מעט סילאן לקישוט או להגיש לצד שמנת חמוצה.
קלי קלות וסוחט מחמאות!
יעניין אותך גם...