אנטיפסטי

רכיבים:
3 בטטות בינוניות
לרוטב:
4 כפות שמן זית
3כפות חומץ בן יין אדום או רגיל
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות סילאן תמר כנרת
מיץ מחצי לימון
חצי פלפל צ'ילי אדום חריף קצוץ
2 בצלים ירוקים קצוצים
מעט מלח גס – לקישוט
• מערבבים את כל חומרי הרוטב או טוחנים יחד בבלנדר מקל.
• אופים את הבטטות על קליפתן בחום של 200° כשעה וחצי.
• מערבבים היטב בקערה עמוקה את כל חומרי הרוטב.
• להגשה – חוצים את הבטטות ומגישים עם הרוטב.
• ניתן להגיש את הבטטות עם קליפתן. מפזרים מעט מלח גס לפני ההגשה.
יעניין אותך גם...