סלמון במעטפת בצק עלים

ארוחת בוקר סופר בריאה, פינוק לפני או אחרי הים ואפילו ארוחת ערב קלילה אך משביעה.
חומרים ל-3 כוסות בנפח 200 מ"ל:
1 בננה קפואה חתוכה גס
150 גרם מנגו קפוא וחתוך לקוביות
150 גרם מלון חתוך לקוביות
1 כוס יוגורט
1/4 כוס סילאן "תמר כנרת"
טוחנים את כל החומרים למחית בבלנדר. יוצקים לכוסות ומגישים מייד.
גיוונים:
• מחליפים את היוגורט ב-3/4 כוס גלידה וניל ו-1/4 כוס חלב.
• מחליפים את המנגו והמלון בבננה קפואה (נוספת (ו-6 פקאנים סיניים.
יעניין אותך גם...