
חומרים ל- 2 מנות:
400 גרם סינטה, פרוס לרצועות
1 בצל בינוני, פרוס לחצאי טבעות
1 גזר, חתוך דק או מגורר על פומפיה
1 זוקיני, חתוך דק או מגורר על פומפיה
1 פלפל, חתוך לרצועות דקות (אפשר מכמה צבעים)
חופן נבטים
2 שיני שום, קצוצות
½ פלפל צ'ילי, חתוך לטבעות דקות (אופציונלי)
4 כפות רוטב סויה
3 כפות סילאן תמר כנרת
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן לטיגון
2 כפות שומשום
בצל ירוק להגשה
אופן הכנה:
1. מחממים שמן במחבת רחבה (מומלץ להשתמש בווק) ומטגנים טבעות בצל במשך 3-4 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים שום וממשיכים לטגן תוך ערבוב.
2. מוסיפים למחבת רצועות בקר ומקפיצים על להבה גבוהה במשך כ- 5 דקות.
3. מערבבים בקערית סויה, סילאן ורוטב צ'ילי ומוסיפים למחבת עם הבקר. מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ- 5 דקות נוספות, או עד שהבשר מתרכך.
4. מוסיפים למחבת שומשום ומערבבים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
5. מגישים על נודלס בתוספת בצל ירוק.