
חומרים ל-8 טארטים אישיים:
500 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
2 כפות שמן זית
1/4 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס סילאן "תמר כנרת"
2 כפות חומץ בלסמי
3 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לעיגולים בעובי 11/2 ס"מ
מלח ופלפל שחור גרוס
1/2 גליל גבינת גבינת עזים, חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ
עלי תימין
מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, יין אדום, סילאן וחומץ בלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים (לא הופכים לצד שני). מצננים היטב.
מכינים את הטארטים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים בתבנית.
מניחים עיגול בצק מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה, מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים גבינת עזים ומעט עלי תימין.
אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.