בראוניז

6 מנות אישיות בכוסות זכוכית על רגל
או 12 מנות אישיות בספלונים קטנים
או בתבנית מספר 22 -20
מצרכים:
1 כוס חלב
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
1 מיכל גבינה לבנה רכה 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה שמנה
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
לנגיעות:
4 כפות סילאן "תמר כנרת"
2 כפות טחינה גולמית נוזלית
(לערבב יחד)
אופן ההכנה:
לשים בסיר את החלב והג'לטין, לבחוש היטב עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה. לקרר .
להוסיף לקערת החלב :
גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר וניל, סוכר ולערבב ביחד.
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בבחישה.
למזג את כל החומרים ביחד לבלילה חלקה. לצקת לכלים שבחרתם
באמצע כל מנה לצקת כפית גדושה של סילאן +טחינה
להכניס לשעה למקרר ולהגיש
יעניין אותך גם...