בראוניז

המתכון הוא לקן קדאיף ממולא בגלידת טופי וניל ומצופה בטחינה גולמית ו…. סילאן
איך מכינים קן קדאיף :
לוקחים 500 גרם אטריות קדאיף
חבילת אבקת סוכר
50 גרם חמאה ממומסת
סילאן "תמר כנרת"
מערבבים את אבקת הסוכר באטריות הקאדיף ואחרי שהכל מלא אבקת סוכר מוסיפים את החמאה. יוצרים קנים קטנים בתבניות קטנות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 5 עד 7 דקות
מוצאים לפני שנשרף בזהירות ונותנים לקנים להתקרר.
הרכבת המנה:
לוקחים קן קדאיף מסדרים שערות חלבה בחלקו התחתון מוסיפים כדור גלידה טופי קראנץ לוקחים טחינה גולמית ומזליפים מלמעלה בצורת רשת והנה מגיע הסילאן . מזליפים סילאן בצורת רשת מעל הגליה , הכי קל לעשות זאת בעזרת הבקבוק בלחיץ החדש של כנרת
לוקחים מזלג ומתחילים לאכול – זמן הכנה עד 20 דקות כולל הכל
יעניין אותך גם...