בראוניז

המצרכים:
1 1/4 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות שמן
2-3 בננות בשלות
סילאן "תמר כנרת"
חמאה לטיגון הפנקייקים
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את הביצה, החלב והשמן.
פורסים את הבננות לפרוסות דקות ומוסיפים לבלילה.
מחממים מעט חמאה במחבת וכאשר המחבת חמה מתחילים לטגן את הפנקייקים.
וזהו!
מגישים את הפנקייקים חמים עם סילאן למעלה וזוללים…
יעניין אותך גם...