בראוניז

40-50 מיני פאדג' בעטרות נייר קטנטנות
לפאדג':
100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
120 גרם (1/2 כוס) חמאת בוטנים טבעית
2 כפות סילאן טבעי תמר כנרת
קורט מלח
לקישוט:
בוטנים קלויים
אופן ההכנה:
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
- מוסיפים חמאת בוטנים, סילאן ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס.
- יוצקים את התערובת לתוך עטרות נייר וממלאים כמעט עד שפתן.
- מקשטים בבוטנים קלויים ומקפיאים למשך כשעה.
- מגישים קר.
הערות, הארות ותוספות:
- שומרים את הפאדג' בכלי סגור במקפיא עד חודש.
- כדאי להוציא את הפאדג' מהמקפיא 2-3 דקות לפני האכילה להתרככות קלה.
יעניין אותך גם...