בראוניז

1 כוס קמח מלא
2 כפיות אבקת אפיה
2 ביצים
4 בננות גדולות ובשלות
4 כפות סילאן "תמר כנרת"
2 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזים או שוקולד צ'יפס
מערבבים בנפרד את היבשים והרטובים. את הרטובים כדאי לערבב הרבה (כך העוגה יוצאת אוורירית יותר).
שופכים כל פעם שליש מהיבש לתוך הרטוב ומערבבים. לבסוף מוסיפים אגוזים או שוקולד צ'יפס.
משמנים תבנית אינגליש קייק ואופים בחום בינוני.
בתיאבון!
זו לא טעות, בזכות המתיקות של הבננות והסילאן, אין צורך בסוכר.
יעניין אותך גם...