בראוניז

כמות: 16 עוגיות
שמים בקערה:
1/2 כוס שמן
3 כפות סילאן תמר כנרת
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות סוכר
כוס קוקוס
קליפת לימון טרי-לא חובה
1/2 כוס קמח מצות מ נ ו פ ה
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
לשים את העיסה עם הידיים ואם העיסה מתפוררת מוסיפים כף שמן . הבצק קצת מתפורר.
קורצים פיסות בצק בינוניות לא קטנות. עוגיות קטנות מדי יתפוררו ועדיף כדורים גדולים.
מגלגלים את הבצק בידיים לוחצים ומהדקים עד שנוצר כדור והבצק מתייצב. מניחים את הכדורים על ניר אפיה .
תנור בחום 160 ואופים עד שיזהיבו כ-20 דקות. חשוב ביותר: לחכות שהעוגיות יתקררו בתוך התבנית
יעניין אותך גם...