בראוניז

עוגיות לפסח
עוגיות שקדים וסילאן
עוגיות קלות להכנה, קראנצ'יות ומצוינות גם להכנת מתנות מתוקות, שאורזים בצלופן או בכלים יפים.
חומרים ל-30 עוגיות:
1 ביצה
40 גרם (1/3 כוס) אבקת סוכר
1/4 כוס סילאן "תמר כנרת"
300 גרם (3 כוסות) פרוסות שקדים
+ מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
+ מערבבים ביצה עם אבקת סוכר וסילאן לתערובת אחידה. מוסיפים שקדים ומערבבים בעדינות וביסודיות כך שפרוסות השקדים יצופו בלי להישבר.
+ מעצבים לעוגיות: נוטלים כף מהתערובת לכל עוגיה ומניחים בתבנית.
+ אופים 12 דקות עד שהעוגיות זהובות. מצננים ושומרים בכלי אטום עד שבוע.
+ עוגיות לפסח
עוגיות קלות ופשוטות להכנה נפלאות פשוט הפתעה מתוקה לכל המשפחה
מתכון זה מתאים גם לפסח – למתכונים לקינוחים לפסח לחצ/י כאן
יעניין אותך גם...