בראוניז

החומרים ל-20 עוגיות:
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני
2/3 כוס (160 מ"ל) סילאן "כנרת"100% תמרים, ללא תוספת סוכר
1/2 כוס (120 מ"ל) טחינה גולמית מלאה
1/2 1 כוסות פחות כף (200 גרם) קמח מלא 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל 1 כפית קינמון 1 כפית אבקת אפייה 1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן או מלך, שבורים גס מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מערבלים בקערת מיקסר את כל החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. יוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ. מניחים בתבנית במרחק 8 ס"מ זה מזה ומשטחים מעט. אופים בתנור החם 15-12 דקות, עד שהעוגיות זהובות. מצננים היטב. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.
יעניין אותך גם...