בראוניז

2 נקניקים
לנקניק:
250 גרם (חצי חבילה) עיסת תמרים תמר כנרת
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
1 כף סילאן טבעי תמר כנרת
100 גרם שיבולת שועל (קוואקר)
לציפוי:
קוקוס טחון
אופן ההכנה:
- במעבד מזון עם להב פלדה שמים את כל המצרכים ומעבדים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת למשטח עבודה ומחלקים ל-2 חלקים.
- מגלגלים כל חלק לצורת גליל מהודק ומצפים בקוקוס.
- מצננים במשך כחצי שעה במקרר להתייצבות ומגישים.
הערות, הארות ותוספות:
- במקום קוקוס טחון אפשר להשתמש באגוזים קצוצים או סוכריות צבעוניות לציפוי.
- הנקניק נשמר בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
- במקום עיסת תמרים אפשר להשתמש ב-250 גרם תמרים מגולענים (כ-12-14 תמרים).
יעניין אותך גם...