בראוניז

המצרכים:
3 דפי פילו
שמן קנולה להברשה
300 גרם אגוזי מלך קצוצים גס (בעזרת סכין טבחים)
4 כפות סילאן תמר כנרת ו-4 כפות סוכר
1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
גרידה מתפוז שלם (החלק הכתום בלבד).
אופן ההכנה:
מברישים עלה פילו בשמן. מקפלים אותו לחצי ומברישים שנית.
את יתר החומרים:
האגוזים, הסילאן, הסוכר, הג'ינג'ר המגורר וגרידת התפוז – מערבבים בקערה.
מניחים לאורך החלק התחתון של העלה את התערובת בצורת נקניק בעובי של 2-3 ס"מ.
מגלגלים, ומהדקים את הפילו מעל האגוזים. מברישים בשמן את הגלילים.
מסמנים את המנות בהתאם לגודל הרצוי בעזרת סכין חדה.
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס, כרבע שעה.
מוציאים מהתנור וחותכים את המנות המסומנות
יעניין אותך גם...