בראוניז

מצרכים :
2 גביעים של גבינה לבנה 9%
1 גבינה כחושה (טוב טעם למשל)
1 ביצה
צימוקים
1 שקית סוכר וניל
סוכר לפי הטעם
2 עלים של מלאווח
סילאן "תמר כנרת"
הוראות הכנה:
מטגנים חלקית את שני העלים של המלוואח במחבת (בלי שמן).
מערבבים יחד את כל שאר המצרכים, מוסיפים סוכר לפי רמת המתיקות הרצויה.
מניחים עלה של מלאווח בתבנית עגולה (בקוטר של המלאווח).
יוצקים מעל את כל תערובת הגבינות, ומעל מניחים את העלה השני של המלוואח.
אופים בתנור בחום בינוני. אחרי שזה מוכן מחוררים את עלה המלוואח העליון בסכין חדה, ויוצקים מעל את הסילאן כשהמאפה עדיין חם..
יעניין אותך גם...