בראוניז

מצרכים:
פירות העונה טריים (איזה שרוצים)
קצפת (אפשר חלבי ואפשר פרווה)
ממרח חלבה תמרים של "תמר כנרת"
לימון
אבקת סוכר
אופן הכנה:
• פורסים את הלימון לרוחבו מסדרים על תבנית עם נייר אפייה מפזרים אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות כ- 10 דקות או עד שהלימון התקרמל
• חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומניחים בכוס יין
• מעבירים את הקצפת לשק זילוף ומזלפים בכוס מעל שכבת הפירות
• יוצקים מעל את ממרח החלבה תמרים ומניחים את הלימון המקורמל למעלה בעמידה
יעניין אותך גם...