בראוניז

25 כדורי שוקולד
מצרכים:
500 גרם עיסת תמרים תמר כנרת
100 גרם (1/2 שרוול) ביסקוויטים מקמח מלא
100 גרם שוקולד מומס
10 גרם (2 כפיות) שמן קוקוס
קורט מלח
לציפוי:
קוקוס טחון
אופן ההכנה:
- במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים יחד עיסת תמרים וביסקוויטים לעיסה יחסית אחידה.
- מערבבים שוקולד ושמן קוקוס לתערובת אחידה ומוסיפים פנימה.
- מוסיפים גם מלח וטוחנים לעיסה אחידה.
- יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס טחון.
הערות, הארות ותוספות:
- שומרים את הכדורים בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
- מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
- במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב באותה כמות.
- במקום שמן קוקוס אפשר להשתמש ב-30 גרם חמאה מומסת.
- אפשר להשתמש בביסקוויטים רגילים.
יעניין אותך גם...