בראוניז

המרכיבים:
300-400 גרם פיצפוצי אורז
סילאן
אגוזי מלך -כתושים
שוקולד מריר -קטן
שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
את השוקולד מריר והשמנת מתוקה לשים בסיר ולהרתיח עד שכל השוקולד נמס-לערבב כל הזמן
בקערה שמים את פיצפוצי האורז ומעל שופכים את השוקולד מערבבים הכל יחד(עם הידים) עד שכל הפיצפוצים מצופים שוקולד מוסיפים את הסילאן (אני אוהבת המון סילאן -כל אחד יכול להוסיף כמה שהוא אוהב).יוצרים כדורים ומניחים
בצלחת עמוקה על אגוזי המלך הכתושים(עדיף לכתוש במעבד מזון) ,מגלגלים עד לציפוי כל הכדור .
מניחים בכלי שטוח – עדיף במגש ומכניסים למקרר.
אחרי קירור של שעה אפשר לנשנש בהנאה
יעניין אותך גם...