בראוניז

כמות: 20-25 טראפלס
לטראפלס:
100 גרם (1 כוס) אגוזי לוז
200 גרם (10 יחידות) תמרים מג'הול מגולענים
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
1 כפית סילאן טבעי תמר כנרת
לציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה:
- במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים יחד את כל המצרכים לעיסה אחידה.
- יוצרים כדורים מהודקים ומגלגלים בקקאו.
- מגישים מיד.
הערות, הארות ותוספות:
- שומרים את הטראפלס בכלי אטום במקרר עד שבועיים.
- מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר למרקם אידאלי.
- במקום אגוזי לוז אפשר להשתמש בכל סוג אחר של אגוזים שאוהבים באותה כמות.
יעניין אותך גם...