בראוניז

חומרים ל-12 חטיפים בתבנית בגודל 20X25 ס"מ:
1 כוס (140 גרם) קמח תופח
1 כוס (100 גרם) שיבולת שועל שלמה
1 כוס (100 גרם) קוקוס
1/2 כוס (100 גרם) סוכר דמררה
1/3 כוס (50 גרם) צימוקים קטנים או חמוציות ללא סוכר
1/3 כוס (85 גרם) סילאן טבעי "תמר כנרת"
1/3 כוס טחינה גולמית
* מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
* מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת כף עץ – בהתחלה זה נראה בלתי אפשרי לאיחוד אבל בסוף זה קורה.
* משטחים את התערובת בתבנית.
* אופים 45 דקות עד שהמשטח יבש ויציב. מצננים לחלוטין.
*מחלצים מהתבנית, חותכים למלבנים ושומרים עד שבועיים בקופסה אטומה.
**גיוון:** מחליפים את הצימוקים או החמוציות בפצפוצי שוקולד.
יעניין אותך גם...