
חומרים:
שליש כוס מכל אחד מהמצרכים הבאים:
צנוברים
גרעיני חמנייה
גרעיני דלעת
אגוזי לוז חתוכים גס (אני מכניסה לשקית אוכל ומכה בהם)
אגוזי ברזיל חתוכים גס
אגוזי קשיו חתוכים גס
שקדים משובבים
אגוזי מלך חתוכים גס
2- ½ 1 כוסות שיבולת שועל
4 כפות סילאן "תמר כנרת"
1 כפית קינמון
קורט מלח
½ כוס צימוקים בהירים.
½ כוס חמוציות.
¼ כוס פקאן סיני שבורים.
¼ כוס בננות מיובשות שבורות.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-150 מעלות
2. מערבבים יחד: צנוברים, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, אגוזי לוז, אגוזי ברזיל, אגוזי קשיו, שקדים ושיבולת שועל
3. מוסיפים 4 כפות סילאן ומערבבים היטב שכל החומרים יספגו את הסילאן.
4. מוסיפים קינמון ומלח.
5. מכניסים לתנור ל 30-40 דקות (תלוי ברמת הקלייה אותם אתם רוצים. אני אוהבת כמה שיותר קלוי).
חשוב מאוד: כל כמה דקות להוציא את התבנית מהתנור ולערבב כדי שכל מה שבמעלה התבנית לא יישרף ושכל מה שבתחתית התבנית יקלה אף הוא.
6. לאחר שהוצאנו את התבנית מהתנור נותנים לתערובת להצטנן.
7. מוסיפים: פקאן סיני, צימוקים, חמוציות, בננות מיובשות ומערבבים.