להכנת 4-6 משקאות: מערבבים 3 כפות רוזטה, 3 כפות סילאן "תמר כנרת", מיץ מחצי לימון, 3 תאנים פרוסות, 240 מ"ל (1 כוס) עראק, 360 מ"ל (כוס וחצי) מים קרים, 5 עלי בזיליקום או נענע בקנקן עם הרבה קרח. משקה זה כשר לפסח! למתכונים נוספים המתאימים לפסח לחצו כאן! יעניין אותך גם...השייק הכתום5 בספטמבר 2018השייק האדום5 בספטמבר 2018השייק הצהבהב5 בספטמבר 2018השייק הלבן5 בספטמבר 2018השייק הירוק5 בספטמבר 2018שייק פירות, יוגורט וסילאן16 בנובמבר 2016