סלמון במעטפת בצק עלים

חומרים ל-8-6 מנות:
10 גזרים בינוניים צבעוניים חצויים לאורכם
1/4 כוס סילאן "תמר כנרת"
2 כפות שמן זית
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית שבבי צ'ילי
מלח ופלפל שחור גרוס
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים סילאן, שמן זית, קינמון ושבבי צ'ילי בקערית.
מורחים את הגזרים היטב ומניחים בתבנית.
אופים 40-35 דקות עד שהגזרים זהובים ופריכים (הופכים את הגזרים תוך כדי האפייה).
מתכון זה מתאים גם לפסח – למתכונים לפסח לחצ/י כאן
יעניין אותך גם...