סלמון במעטפת בצק עלים

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (600 גרם) שווארמה פרגיות עוף
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כף סילאן תמר כנרת
1 כפית ראס אל חנות
מלח ופלפל שחור גרוס
מערבבים שמן זית, מיץ לימון, סילאן וראס אל חנות בקערה. מוסיפים פרגיות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מניחים את הפרגיות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות זהובות. מנמיכים את הלהבה ומטגנים עוד כ-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות מוכנות.
יעניין אותך גם...