סלמון במעטפת בצק עלים

חומרים ל- 2 מנות:
2 פילה דניס, נקיים ויבשים
2 כפות שמן זית
2 כפות סילאן תמר כנרת
1 כף לימון
4 ענפי טימין
2 ענפי לואיזה
מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. מערבבים בקערית שמן זית וסילאן.
3. מושחים היטב את הדג מכל הצדדים בתערובת, ממליחים, מפלפלים ומניחים עם העור כלפי מטה במרכז נייר אפייה משומן קלות.
4. מניחים על כל פילה כמה ענפי טימין ולואיזה וסוגרים את הנייר למעטפה מרווחת. אפשר להדק אותה בעזרת מהדק או לקפל את קצה הנייר מתחת לדג.
5. מניחים את המעטפות על תבנית אפייה ואופים בין 10 ל- 15 דקות.
6. מוציאים מהתנור, פותחים בזהירות את המעטפות ומגישים. אפשר להגיש ישר על נייר האפייה או להעביר לצלחת הגשה.
יעניין אותך גם...