סלמון במעטפת בצק עלים

4 סלקים בינוניים חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
1/2 כוס צנוברים קלויים
1/2 כוס צימוקים כהים
2 כפות נענע קצוצה דק
2 כפות עירית קצוצה דק
1/2 קובייה (120 גרם) פטה עזים גד חתוכה לקוביות
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות סילאן "תמר כנרת"
1 כף רכז רימונים
1 כף חומץ בלסמי
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גס
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים סלק, צנוברים, צימוקים, נענע ועירית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מחלקים לצנצנות ומפזרים מעל קוביות גבינת עזים.
יעניין אותך גם...