סלט סלק, צנוברים, צימוקים ופטה עזים ברוטב סילאן

מצרכים:
3-4 סלק בינוני
½ כוס חומץ בלסמי
¼ כוס מים
¼ כוס שמן שומשום
2 כפיות חרדל דיז'ון גרגרים
3-4 כפות גדושות סילאן "תמר כנרת"
אופן ההכנה:
לחתוך את הסלק לחצי וכל חצי לפרוסות בעובי חצי סנטימטר. לערבב הכל בתבנית חד-פעמית.
לערבב את חומרי הרוטב, לשפוך מעל הסלק ולערבב. להכניס לתנור 180 מעלות כ-40 דקות.
לאחר 20 דקות להוציא את התבנית להפוך את כל הסלק לצד השני, להטות את התבנית כך שהרוטב יתרכז בפינה. לקחת כף, לנקז לתוכה את הרוטב ולשפוך על הסלק.
יעניין אותך גם...